Åpent Kjøp


Åpent Kjøp

Slik fungerer åpent kjøp hos Urbanhage.no

Det er vanskelig å vite om et produkt er slik du forventer, derfor tilbyr Urbanhage.no 30 dager åpent kjøp. I denne perioden får våre kunder teste produktene, slik at man kan bli trygg på om man gjort et riktig kjøp.

Dersom du ønsker å benytte deg av åpent kjøp og returnere ett produkt, er det viktig å sette seg inn i hvordan det fungerer. Mange av våre produkter kan testes og returneres, men med noen unntak (dette blir du også opplyst om på produktsiden, på produktene det gjelder). Vi stiller dessuten noen krav til tilstanden på produktet for at returen skal godkjennes. Dette fordi vi ønsker å bidra til å redusere mengden produkter som eventuelt må kastes, slik at man kan rabattere og selge videre returnerte produkter.

Vi har 30 dagers åpent kjøp hos Urbanhage.no

Unntak og krav til tilstand på returnerte produkter

Vi er ett miljøbevisst firma, som ikke ønsker å kaste mer en nødvendig. Dersom du vil benytte deg av Åpent Kjøp, er det viktig at du setter deg inn i følgende betingelser:

Krav til tilstand på en returnert vare:

  • Produkter som returneres må være i samme stand som da det ble kjøpt. 
  • Produktet må være rengjort og pakket inn i originalemballasjen.
  • Vi oppfordrer også våre kunder til å pakke den inn ytterligere, så den ikke pådrar seg skader i posten, eller blir borte.

Dersom kravene til retur ikke er oppfylt, må vi dessverre se oss nødt til å avvise reklamasjonen.


Sale

Unavailable

Sold Out