Frakt

Behandlingstid fra mottatt ordre til utsendt pakke er vanligvis 1-3 virkedager. I utsjekk kan man velge om man ønsker ordren sendt med Bring (pakke til postkassen eller hentested) eller Postnord (pakke til hentested). En epost med sporingsinformasjon blir sendt ut etter at ordren er ferdig behandlet og utsendt.

Returrett

Vår returrett gjelder i 30 dager fra varen er mottatt av kjøper.

For at returretten skal være gyldig, må varen være ubrukt og i samme tilstand som når den ble mottatt. Original innpakking må være inntakt.

For å behandle returen, kontakt oss via epost på kundeservice@urbanhage.no eller benytt kontaktskjema her. Du kan velge å bestille returseddel selv (pakke til hentested), eller at vi oppretter returseddel og sender til deg. Når vi oppretter returseddel påfaller et gebyr på 79 kr. Dette beløpet blir trukket fra det totale returbeløpet.

Returadresse:

Vestland Kapital AS
Torget 8
5417 Stord
Telefon: 22120007
Epost: Kundeservice@urbanhage.no

Refusjon

Etter at returvaren er mottatt og inspisert, sender vi deg en oppdatering på epost om returstatusen. Vanligvis vil utstedelse av returbeløpet også bli gjennomført samtidig. Det vil deretter ta 3-4 virkedager før beløpet viser på konto.